Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ей го
    Attached Files

Comment

• Странно, това изглежда съвсем различно от двуцевката при мене - то при тебе всъщност са си две едноцевки Иначе гърнето го смених скоро, мислех да ползвам двуцевката, ама май изобщо няма да стане (поне на пръв поглед). От кой мотор е това?
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• това е свалено от 2.0 тс мисля колата беше 1990 година,бях там като го сваляха,в при нас как е аз съм с 95 та,ших си калъфче за скоростите вчера бяло и топка от горе че старият пак е изкувственяк,малко шукар да стане ама е кроене и шиене 6 часа на ръка,като не става за братството с 164 отива в продава се и това е.
        Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 09:03.

Comment

• Здравей, колега.
          Ако не си го обещал на някой, да се наредя аз.
          На моята гърнетата са много зле .... 1988г. е, и са същите.
          Alfa 164 T.S.
          JEEP Grand Cheroke 4,7
          Alfa 147 1.6 T.S.

Comment

• не съм го обещал на никой твое е ти си първият писал в темата,в кой квартал си?нали ще дойдеш да го вземеш няма да го карам аз,и некой гуми ако търси 205,55/16 4 броя че съм почнал да разчиствам активно то се е видяло че ме мързи да ползвам и тн,за тях се договориме нещо символично вече.

Comment

• двуцевката завещана,да си я ползва с здраве колегата.

Comment

• Здравей, останал ли е задното капаче за пепелника?

Comment

• някой има ли седалка от 164 суперка читава моята е тъмно син плюш,здрава е още една пружинка и се спраска ама аз съм 160 кила нормално и леко хлътна надолу послепсках я и се поожули тапицерията нормално та некой има ли шоферската седалка и да не е алчен?

Comment

• Някой скоро да е търсил/купувал/сменял тампоните на мотора?
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      някой има ли седалка от 164 суперка читава моята е тъмно син плюш,здрава е още една пружинка и се спраска ама аз съм 160 кила нормално и леко хлътна надолу послепсках я и се поожули тапицерията нормално та некой има ли шоферската седалка и да не е алчен?
                      Колега имам цял салон при това тъмно син плюш, но ще е добре да минеш да го погледнеш, аз съм в Нови Искър, тел.0896594769 звънни преди да тръгнеш.
                      За протокола ще му търся 60лв на целия,че е обемист и взима да пречи.
                      Поздрави

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• благодарско,спрях се на седалки от 166 и май ще е това,и то кожени.

Comment

• Относно седалките от 166 (кожените) - някой тествал ли е дали са по-ниски като позиция ? Питам, защото между плат и кожа на 164 има 2-3-4см. разлика в позицията на седене (кожените са по-високи)... а аз търся по-ниска позиция.
                          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                          GSM: 0888 520 600

Comment

• Между плат 166 и плат 164 има разлика, на 164ката са доста по ниски.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Търся преден ляв мигач, само плексигласовото капаче ми трябва.
                              Благодаря
                              0889478864

Comment

• А аз два стопа заради градушката .. колата е 95 година ..
                                164 2.5 TD

Comment

Working...
                                X